Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Laura Codruta Kovesi Procuror European

Laura Codruta Kovesi Procuror European

Kovesi este prima persoană care va ocupa această funcție. Comitetul de selecție o pusese pe laura.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Apar informații noi în legătură cu fosta șefă a direcției naționale anticorupție, după ce aceasta a primit acceptul oficialilor europeni pentru a fi șefa parchetului european. Directia nationala anticoruptie este una din cele mai importante institutii in care romanii isi pun increderea. Decizia a fost luată cu 17 voturi din 22.

Romania Appears To Be So Afraid Of Laura Codruta Kovesi That It Indicted Her The Economist
vizitati articolul complet aici : https://www.economist.com/europe/2019/03/30/romania-appears-to-be-so-afraid-of-laura-codruta-kovesi-that-it-indicted-her
Adrian dumitru 19 septembrie 2019. Este o victorie imensă pentru românia, la care a contribuit decisiv preşedintele klaus iohannis, alături de liderii şi europarlamentarii pnl care au făcut un lobby intens pentru laura codruţa kovesi. Interesant este că bucureștiul a vorbit pe două voci:

Actualizare laura codruța kovesi a ajuns miercuri înapoi în țară.

Laura codruţa kovesi, desemnată oficial procuror şef european în urma votului din coreper. Potrivit primelor informații, reprezentantul româniei ar fi votat împotrivă. Adrian dumitru 19 septembrie 2019.

Preferința celor 22 de state care au decis statele membre au schimbat ordinea preferințelor relativă la cei trei finaliști pentru postul de procuror european. Fosta şefă dna, laura codruţa kovesi a fost audiată marţi în comisiile pentru libertăţi civile şi control bugetar ale parlamentului european, alături de ceilalţi doi candidaţi pentru funcţia de procurro şef european. Ulterior, digi24 a titrat că lumința odobescu a votat pentru kovesi, la solicitarea lui iohannis.

Laura Codruța Kovesi Audiată Marți In Comisiile Parlamentului European Pentru Postul De Procuror șef Al Ue Hotnews Mobile
vizitati articolul complet aici : https://www.hotnews.ro/stiri-esential-22997434-laura-codruta-kovesi-audiata-marti-comisiile-parlamentului-european-pentru-postul-procuror-sef.htm
Laura codruța kovesi este un om cu o misiune: Asta in conditiile in care mai multi moldoveni, activisti civici si chiar. Care sunt țările din ue unde se consumă cel mai mult alcool.

Adrian dumitru 19 septembrie 2019.

Laura codruța kovesi se află pe lista scurtă a comisarilor europeni. Ambasadorii statelor membre ue au dat undă verde cu 17 voturi pentru. Decizia de azi a consiliului ue este rezultatul acelorași jocuri de culise care au marcat și procesul de desemnare a președintelui.

O vom susține să obține mandatul de procuror european, cu regretul că, fără ea, lupta anticorupție din românia se întoarce la vameșii care iau. Kovesi este prima persoană care va ocupa această funcție. Fosta șefă a dna a mulțumit, pe aeroportul otopeni, pentru susținere și a declarat că este alături de magistrați în protestul lor față de oug 7.

All News About Laura Codruta Kovesi Euronews
vizitati articolul complet aici : https://www.euronews.com/tag/laura-kovesi
Laura codruța kovesi a avut un mesaj special. Laura codruța kovesi este un om cu o misiune: Actualizare laura codruța kovesi a ajuns miercuri înapoi în țară.

Ambasadorii statelor membre ue au dat undă verde cu 17 voturi pentru.

Preferința celor 22 de state care au decis statele membre au schimbat ordinea preferințelor relativă la cei trei finaliști pentru postul de procuror european. Fosta șefă a dna a mulțumit, pe aeroportul otopeni, pentru susținere și a declarat că este alături de magistrați în protestul lor față de oug 7. Premierul viorica dancila a declarat, miercuri, ca ambasadorul romaniei la ue, luminita odobescu, va vota impotriva desemnarii laurei codruta kovesi in functia de procuror sef european.

Posting Komentar untuk "Laura Codruta Kovesi Procuror European"