Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Nomenclator Cu Termene De Pastrare

Nomenclator Cu Termene De Pastrare

Termenul de pastrare a statelor de salarii este de 50 de ani, iar termenul de pastrare a registrelor si a documentelor justificative si contabile este de 10 ani cu incepere de la data incheierii exercitiului financiar in cursul caruia au fost intocmite, cu urmatoarele exceptii: Selectionam documentele cu termen de pastrare expirat.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Acestea sunt codul civil, codul penal, legea contenciosului administrativ, legea contabilitatii nr. Cláusula de exención de responsabilidad. Care este perioada de pastrare a urmatoarelor documente in arhiva sociatatii, si conform caror prevederi legislative:

Arhivarea In Conditiile Legii 16 1996
vizitati articolul complet aici : https://www.slideshare.net/ancutzaasoltanei/arhivarea-in-conditiile-legii-16-1996
Cláusula de exención de responsabilidad. Peste 366 mii de pașapoarte ale cetățenilor republicii moldova vor expira în anul curent. Nomenclatorul arhivistic se intocmeste in conformitate cu art.

Evidentiarea documentelor cu termen de pastrare permanent.

Procese verbale de control către cnadnr 4. Auto persoane si transport marfa; Evidentiarea documentelor cu termen de pastrare permanent.

Termenul de pastrare a statelor de salarii este de 50 de ani, iar termenul de pastrare a registrelor si a documentelor justificative si contabile este de 10 ani cu incepere de la data incheierii exercitiului financiar in cursul caruia au fost intocmite, cu urmatoarele exceptii: Termenele de păstrare a documentelor legate de raporturile de muncă. • este exigibila in termen de 12 luni de la data bilantului.

Nomenclator Cu Termene De Pastrare
vizitati articolul complet aici : https://ro.scribd.com/doc/142754281/Nomenclator-Cu-Termene-de-Pastrare
Care este perioada de pastrare a urmatoarelor documente in arhiva sociatatii, si conform caror prevederi legislative: Societatea, autorizata de catre arhivele nationale, pune ordine in arhiva, de la intocmirea nomenclatorului, la constituirea dosarelor, ordonarea si inventarierea documentelor, pe ani si termene de pastrare. La apsarea butonului de adugare din interfaa de cutare (9), se deschide interfaa specific a acestei operaii pentru nomenclatorul plaje cnp (10).

Analiza nomenclatorului, in forma sa initiala, impreuna cu inspectorul/ consilierul arondat de catre arhivele nationale si efectuarea eventualelor modificari solicitate.

La stabilirea termenelor de pastrare a documentelor, sunt cateva norme care trebuie avute in vedere. Proceduri tehnice de execuţie 5. Cláusula de exención de responsabilidad.

Proceduri tehnice de execuţie 5. 84%(49)84% found this document useful (49 votes). Nomenclatorul arhivistic se intocmeste in conformitate cu art.

Pachet Arhivare Alb 5 Cutii Arhivare 340x300x240 50 Coperti Arhivare Si 50 Alonje Emag Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.emag.ro/pachet-arhivare-alb-cutii-arhivare-coperti-arhivare-si-alonje-340x300x240-ipke036/pd/D41V9KMBM/
Acestea sunt codul civil, codul penal, legea contenciosului administrativ, legea contabilitatii nr. La stabilirea termenelor de pastrare a documentelor, sunt cateva norme care trebuie avute in vedere. Filtrarea coninutului listei cu rezultate se va realiza folosind oricare din urmtoarele criterii de filtrare disponibile:

Download nomenclator cu termene de pastrare.

Download nomenclator cu termene de pastrare. Societatea, autorizata de catre arhivele nationale, pune ordine in arhiva, de la intocmirea nomenclatorului, la constituirea dosarelor, ordonarea si inventarierea documentelor, pe ani si termene de pastrare. Proceduri tehnice de execuţie 5.

Posting Komentar untuk "Nomenclator Cu Termene De Pastrare"