Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Dulceata De Gutui Rase

Dulceata De Gutui Rase

Dulceața de gutui rase este gata! 2 kg gutui rase, 2 kg zahar, 1 l apa, 3 pliculete zahar vanilat, 1/2 lamaie, 4 borcane 800.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

În retete de conserve si retete pentru muraturi de bucataras 6 april 2010. Spalam merele si le indepartam coaja doar acolo unde este alterata. Se aleg gutui mari altoite, pentru ca dulceata sa iasa mai alba.

Dulceata De Gutui Cu Nuci Si Scortisoara Reţete Culinare De La A La Z
vizitati articolul complet aici : https://reteteaz.net/gutui/dulceata-de-gutui-cu-nuci-si-scortisoara
600 g gutui, cantitate obținută după ce gutuile au fost spălate, rase pe răzătoare sau, pur și simplu, tăiate cubulețe, 1 kg zahăr, 500. Legi siropul din zahăr şi apă, dar numai pe jumătate, pui gutuile rase şi zeama de lămâie. Se pun sa fiarba in cratita de dulceata zaharul cu trei pahare de apa.

Sa va spun cate gutui am avut nu stiu am cantarit rezultatul final care a fost de 2 kg gutui rase.

Daca le aveti ceva mai viermanoase, le taiati asa ca sa alegeti tot ce e mai curat din ele. Fructele atât de aromate pot fi consumate crude, murate, în compot, coapte, dar mai ales sub formă de dulceață. Se curata de coaja si se rad pe razatoarea speciala.

Mod de preparare se curata gutuile de coaja si se rad pe razatoarea cu gauri mari, astfelincat sa se obtina o farfurie adanca plina de gutui rase. Gutuile le ştergi bine de puf, le cureţi de coajă şi le dai prin răzătoarea mare. Mod de preparare se scurg, in timp ce fierbe zaharul.

13 Idee Su Marmellata Marmellata Marmellata Ricetta Mela Cotogna
vizitati articolul complet aici : https://www.pinterest.com/elenadavid396/marmellata/
Gutuile se spala bine de puf si se taie pulpa de pe cotoare. 1 kg de gutui, 1 kg zahăr, 4 pahare apă, 1 lămâie. Dulceata de gutui rase, reteta simpla si rapida.

Spalam gutuile, le stergem si le curatam de coaja si cotor.

Sa fiarba in tingirea de dulceata zaharul cu. Sa va spun cate gutui am avut nu stiu am cantarit rezultatul final care a fost de 2 kg gutui rase. Ingrediente 1 kg gutui taiata cubulete 1 kg zahar 300 ml apa 250 ml suc de lamaie 1 baton de vanilie mod de preparare 1.

Posted on 29 octombrie, 2008 | lasă un comentariu. Dulceata de gutui se numara printre preferatele mele. Compot din felii de gutuie în sirop aromat.

Dulceata De Gutui Rase Retete Culinare Cu Laura Sava Cele Mai Bune Retete Pentru Intreaga Familie
vizitati articolul complet aici : https://www.laurasava.ro/dulceata-de-gutui-rase/
Daca le aveti ceva mai viermanoase, le taiati asa ca sa alegeti tot ce e mai curat din ele. Pune la fiert apa cu zaharul, sucul de lamaie si batonul de vanilie. Dulceata de gutui rase, reteta simpla si rapida.

Dulceata de gutui este o dulceata de exceptie, foarte aromata, u un gust deosebit, e potrivita atat pentru prajituri cat si pentru micul dejun intinsa pe o felie de paine cu unt alaturi de un ceai sau un pahar de lapte cald.

Zeama de la jumatate de lamaie. Compot din felii de gutuie în sirop aromat. Dulceata de gutui este o dulceata de exceptie, foarte aromata, u un gust deosebit, e potrivita atat pentru prajituri cat si pentru micul dejun intinsa pe o felie de paine cu unt alaturi de un ceai sau un pahar de lapte cald.

Posting Komentar untuk "Dulceata De Gutui Rase"